T-con

Is uw beeld niet langer goed? Het is waarschijnlijk de T-con

Niets is zo vervelend als u televisie zit te kijken en de kleuren zijn niet goed. Dit kan door flikkering komen, een verkeerde contrast presentatie en meer. Oftewel, een defecte T-con. Dit belemmert het kijkplezier en dat is storend, maar het is relatief gemakkelijk op te lossen zolang het paneel zelf in orde is. Als een scherm kuren vertoont, dan is dat immers lang niet altijd het scherm zelf.

Het scherm wordt aangestuurd door de T-con module, wat een printplaat is die zorgt voor de weergave. Maar als die niet langer goed functioneert, dan ziet u dat direct op het scherm terug. Er zijn veel varianten van effecten, zo kan het negatief beeld zijn, maar ook mistig beeld, vreemde kleuren er verschijnen strepen in beeld, enzovoort. Vaak is een nieuwe T-con plaatsen voldoende om het op te lossen.
 

SHOP NU

Vervanging of reparatie?

Het is goed voor te stellen dat als uw beeldscherm kuren geeft, dat u dan al snel geneigd bent om naar een nieuwe televisie te kijken. Maar zoals al aangehaald is het paneel enkel het onderdeel dat voor de weergave zorgt. Het is niet wat het beeld aan doet sturen, want dat doet de T-con en die is prima te vervangen. U kunt bij Plasmaonderdelen.nl snel en gemakkelijk een nieuwe T-con bestellen voor allerlei merken televisies. Dit is een kleineprintplaat die afhankelijk van het model televisie tussen de twintig en vijftig euro varieert in prijs. Dat valt dus best mee en daarmee is de kans groot dat het probleem opgelost is. Dat scheelt u honderden euro’s, u hoeft immers geen nieuwe televisie aan te schaffen

 

Reparatie is daarom veelal interessanter dan de televisie vervangen.
 

SHOP NU

Herken problemen met de T-con

Het eerste waar u aan kan denken op het moment dat uw beeldscherm niet langer functioneert naar behoren, is de T-con die kuren vertoont. Uherkent problemen met de T-con vrij gemakkelijk, want strepen, dof, mistig of negatief beeld zijn de meest voorkomende gevolgen als het niet langer goed werkt. Heeft u hiermee te maken? Zorg dan dat u de T-con snel vervangt, zodat het geen grotere problemen kan vormen.

U kunt de T-con bij ons bestellen en let hierbij op het type, want dat verschilt per merk en model televisie. Daarmee voorkomt u dat u de verkeerde T-con aanschaft. Advies nodig? Wij helpen u graag op weg.

 

Voor al uw tv onderdelen

Plasmaonderdelen.nl is gespecialiseerd in alle onderdelen van de televisie die u niet ziet. Denk aan Wi-Fi en Bluetooth modules, alsook mainboards, LED drivers en nog veel meer. Voor alle gangbare merken hebben wij onderdelen in ons assortiment. Neem dus zeker even een kijkje in ons aanbod, de kans is groot dat wij u met een onderdeel kunnen helpen.Heeft u vragen over onze onderdelen, uw televisie of specifiek de T-con? Wij helpen u graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

SHOP NU

 


The following url will be opened automatically:

TVparts.nl

Gravenstraat 32 - 2405ZE Alphen aan den Rijn

T: +31 (0) 651783169
E: Info@TVparts.nl

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accept selected cookies