Bestel uw mainboards online

Net zoals in een computer treft u ook in televisies mainboards aan, oftewel een moederbord. Dit is het centrale punt van de apparatuur, want van daaruit worden alle onderdelen in de televisie aangestuurd. Het is dus noodzakelijk om functionerende mainboards in televisies te hebben wilt u er gebruik van kunnen maken. Zonderde aansturing zal immers niks werken.

U kunt mainboards in allerlei soorten en maten bij Plasmaonderdelen.nl vinden. Wij hebben voor alle vooraanstaande merken mainboards in ons assortiment en dat kan erg goed van pas komen als u te maken heeft met een defect. In veel gevallen is een defect in een elektronisch apparaat slechts een klein onderdeel dat niet langer werkt. De hele televisie vervangen is in dit geval dan zo’n drastische stap, zeker als u weet dat het veel goedkoper kan.

SHOP NU

Mainboards van alle merken


In ons aanbod treft u allerlei mainboards en dat voor merken als LG, Samsung, Philips en nog veel meer. Als u te maken heeft met een televisie die niet langer goed functioneert en u heeft de oorzaak naar het moederbord kunnen herleiden, dan kan u die vervangen. Natuurlijk is enige technische kennis wel nodig, wil de vervanging succesvol verlopen met het gewenste resultaat. Komt u daar niet helemaal uit, schakel dan een specialist in.

Weet dat u de benodigde mainboards, maar ook andere tv onderdelenzoals Wi-Fi en Bluetooth modules, alsook T-cons bij ons kunt bestellen. Dat vanzelfsprekend tegen een erg aantrekkelijke prijs, waardoor de investering laag is en u langer van uw televisie kunt genieten. De specialist die het eventueel voor u repareert maakt het zo voor u in orde. In ieder geval bent u –ook bij meerdere onderdelen –goedkoper uit dan een gloednieuwe televisie aanschaffen.
 

Waarom repareren?


Zoals al aangehaald bent u voordeliger uit, maar er is nog een andere reden om voor reparatie te gaan. Een televisie bestaat uit de nodige verschillende onderdelen en als er een schakel tussenuit valt vanwege een defect of (aanhoudende) storing, dan betekent dat niet dat de rest ook gelijk 
waardeloos is. Het tv paneel, de aansluitingen en de andere segmenten kunnen immers nog prima functioneren.


Precies daarom is het vervangen van tv onderdelen interessanter, want u geeft uw televisie echt een langere levensduur en dat is natuurlijk prettig. Mainboards zijn in het hele technische verhaal het centrum van alles en gezien dat uit veel onderdelen bestaat, kan er altijd wat mis mee zijn. Specifiek een onderdeel op het moederbord vervangen gaat wat ver, daarom is een los moederbord aanschaffen een mooi alternatief.


Simpelweg vanwege het feit dat mainboardsover het algemeen slechts een paar tientjes kosten, dus dat is het geld niet. Alle gangbare mainboards kunt u bij Plasmaonderdelen.nl bestellen, maar let wel op dat u de juiste aanschaft, gezien er zoveel verschillende modellen zijn. Neem een kijkje in ons assortiment. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

SHOP NU


The following url will be opened automatically:

TVparts.nl

Gravenstraat 32 - 2405ZE Alphen aan den Rijn

T: +31 (0) 651783169
E: Info@TVparts.nl

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accept selected cookies